ΟΡΟΙ ΧΡΗΣHΣ

Ελπίζουμε να βρείτε την ιστοσελίδα μας χρήσιμη, ευχάριστη και προσβάσιμη. Παρακαλούμε, διαβάστε τους παρακάτω βασικούς κανόνες και όρους χρήσης με τους οποίους λειτουργεί η παρούσα ιστοσελίδα.  Παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι το να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συνεπάγεται την άμεση συμφωνία σας να ακολουθήσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες όρους. Εάν δέν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε μή συνεχίσετε την περιήγηση ή την οποιαδήποτε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
Η  εταιρεία μας μπορεί να ανακεφαλαιώσει, ανανεώσει ή διαφοροποιήσει το περιεχόμενο της παρούσης συμφωνίας ανά πάσα στιγμή.  Περιηγούμενοι ή χρησιμοποιούντες την παρούσα ιστοσελίδα αφού παρέλθουν οι αλλαγές, αυτόματα συμφωνείτε και αποδέχεστε όλες αυτές τις αλλαγές.  Για την δική σας ευκολία, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε και να οικειοποιείστε με τους εκάστοτε Όρους και Κανόνες Χρήσης.  Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με οποιαδήποτε τακτική μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιεχόμενα Ιστοσελίδας.
Όλη η ύλη, οι φωτογραφίες, ο σχεδιασμός και περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, εικαστικής εργασίας και απεικόνισης, κειμένων, λοιπών συναφών τίτλων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών τίτλων, και λοιπής πνευματικής ιδιοκτησίας είναι πνευματική ιδιοκτησία και ανήκουν στην κατοχή της εταιρείας μας,  εκτός κι άν αναφερθεί, ή/και αποτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας διαφορετικά.  Η παρούσα ιστοσελίδα προστατεύεται από τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright). Όλα τα διεθνή δίκαια, τίτλοι και συμφέροντα έχουν καταχωρηθεί. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας, καθώς και η ιστοσελίδα εξ'ολοκλήρου απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο για την δική σας, προσωπική, μή κερδοσκοπική χρήση.  Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της ιστοσελίδας μας και των περιεχομένων της για σκοπούς άλλους από προσωπικούς και μή εμπορικούς καθώς επίσης και η αντιγραφή, σάρωση, εκτύπωση και κατέβασμα δεδομένων οποιουδήποτε κειμένου, εικόνας, περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα για εμπορικούς ή έστω και μή κερδοσκοπικούς σκοπούς, εκτός από την καθαρά προσωπική χρήση.  Σε περίπτωση που όντως το κάνετε, κανένα δικαίωμα δέν θα σας αναγνωριστεί ή αποδωθεί σε εσάς.
   
Περιορισμός Ευθύνης
Επιδίωξη της εταιρείας μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια

  • στην λειτουργία και λειτουργικότητά της,
  • στις πληροφορίες των προϊόντων που βασίζονται στις πληροφορίες των εμπορικών αντιπροσώπων,
  • στις περιγραφές των προϊόντων
  • στις τιμές των μεταφορικών

Παρόλα αυτά η εταιρεία μας δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε να παρέχει εγγυήσεις :

  • ότι η καθεαυτή λειτουργικότητα ή εξ'ολοκλήρου λειτουργία του παρόντος ιστοχώρου θα είναι αδιάλυπτη, συνεχής ή χωρίς λειτουργικά λάθη,
  • θα υπάρχει άμεση διόρθωση και επάνοδος στη λειτουργία των λογισμικών συστημάτων σε περίπτωση που έχουν προσβληθεί από ιό/ιούς  ή σε αδυναμία λειτουργίας λόγω ύπαρξης ιού/ιών
  • ότι αυτή η δικτυακή περιοχή ή ο κεντρικός υπολογιστής που την καθιστά διαθέσιμη θα είναι χωρίς ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία
  • ότι τα προϊόντα θα είναι αξιόπιστα και ενημερωμένα από επιστημονικής απόψεως.

Ως χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να αναλαμβάνετε πλήρη ευθύνη των εξόδων συντήρησης του λογισμικού σας, του εξοπλισμού σας και οποιουδήποτε εξοπλισμού συνδέεται με την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σαν χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας, εσείς, συμφωνείτε ότι η είσοδος σας θα υπόκειται στους όρους και κανονισμούς που διέπονται από την παρούσα ιστοσελίδα και η κάθε είσοδός σας θα γίνεται σύμφωνα με τη δική σας ανάληψη των προαναφερόμενων κινδύνων.  
Η εταιρεία μας δέν είναι υπεύθυνη για τις φθορές ή καταστροφές οποιουδήποτε είδους στον εξοπλισμό σας που θα προκληθούν από την αδυναμία ή ανικανότητα να εισέλθετε στην ιστοσελίδα μας ή την μη προσβασιμότητά σας μέσω του εξοπλισμού σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο είσαστε δυσαρεστημένος, μή ικανοποιημένος ή μή καλυμένος με την παρούσα ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, θα εκτιμούσαμε την όποια επικοινωνία σας μαζί μας. Παρόλα αυτά, η μοναδική νομική σας κάλυψη, εάν και εφόσον είσαστε δυσαρεστημένος, μή ικανοποιημένος ή μή καλυμένος από την ιστοσελίδα μας είναι να πάψετε να την χρησιμοποιείτε.

Ακρίβεια Περιεχομένου
Προσπαθούμε συνεχώς για να σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα με την μεγαλύτερη ακρίβεια για τις πληροφορίες τους. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που πληροφορίες μπορεί να είναι ελλειπείς, ανακριβείς ή απαρχαιωμένες.  Όποια τέτοια λάθη διακρίνονται είναι ανεπιτήδευτα και απολογούμαστε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε λανθασμένη πληροφορία αντανακλάται στην τιμή, την διαθεσιμότητα, ή και στο ίδιο το εμπόρευμα και επηρεάζει τις αποφάσεις σας για την αγορά του. Επιπροσθέτως, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι παρέχουμε το προϊόν και τις πληροφορίες όπως μας δίνονται (as is) και δέν αμφισβητούμε ούτε την ποιότητα ούτε την ακρίβεια των δοθέντων προφορικών ή γραπτών πληροφοριών.

Η εταιρεία μας δικαιούται:

  • να  διορθώνει τα λάθη ή να ενημερώνει τις πληροφορίες των προϊόντων την οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση
  • να αρνείται ή να ακυρώνει τις παραγγελίες οι οποίες ανταποκρίνονται σε προϊόντα με λανθασμένη διατίμηση
  • να ακυρώνει ή διορθώνει τις όποιες παραγγελίες έχουν χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του πελάτη με λανθασμένη διατίμηση και να επαναπιστώνει την κάρτα με την καινούρια τιμή. Εάν η Τράπεζα κάτοχος της πιστωτικής κάρτας του πελάτη έχει ήδη καταγράψει το ποσό στον μηνιαίο λογαριασμό, τότε η εταιρεία μας υποχρεώνεται να επιστρέψει/πιστώσει με το αντίστοιχο λανθασμένο ποσό την πιστωτική κάρτα του πελάτη, αφού παρουσιαστεί από τον πελάτη το αντίστοιχο καταστατικό/μηνιαίος λογαριασμός.

Διαθεσιμότητα
Τα προϊόντα μας είναι εμπνευσμένα, μοναδικά και ιδιαίτερα και για αυτόν τον λόγο είναι διαθέσιμα σε λίγες ποσότητες ή χρειάζονται κάποιο χρόνο για να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας. Όταν ένα προϊόν δέν είναι διαθέσιμο, γίνεται προσπάθεια να αφαιρεθεί άμεσα ή όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την ιστοσελίδα. Όταν ένα αντικείμενο αναμένεται να έρθει, επίσης προσπαθούμε να το αναφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται ή να ενημερώσουμε για πάν ενδεχόμενο τον ενδιαφερόμενο του εκάστοτε αντικειμένου.  Εάν έχετε κάποιες απορίες για τη διαθεσιμότητα των αντικειμένων σε αυτήν την ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρουσίαση
Στην ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζουμε με την μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια και ακρίβεια το κάθε αντικείμενο προς πώληση.  Μήν ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο η οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με τα χρώματα των προϊόντων, και ότι η εταιρεία μας δέν εγγυάται για την ποιότητα των χρωμάτων που παρουσιάζει η οθόνη του υπολογιστή σας.

Αποζημίωση
Με την παρούσα συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε την εταιρεία μας, τους συνεργάτες της, υπαλλήλους της, προμηθευτές, αντιπροσώπους, συνεταίρους, διοικητικά στελέχη (γενικά όλους όσους παρέχουν υπηρεσία) για κάθε και από κάθε έξοδο, κόστος, πταίσμα, φθορά, κατάχρηση ή και καταστροφή περιλαμβανομένων των νόμιμων δικηγορικών εξόδων τα οποία θα προκληθούν στην περίπτωση που παραβιαστούν οι όροι χρήσης από:

  • όποια δραστηριότητα σας  γενικώς
  • όποια δραστηριότητά σας μέσω του λογαριασμού σας που έχετε δημιουργήσει (συμπεριλαμβανομένης αμελούς ή αδικαιολόγητης συμπεριφοράς)
  • τρίτο άτομο, οικείο σας ή μή, που θα μπεί στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας και πράξει τα ανωτέρω.

Προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες
Στην εταιρεία μας αναγνωρίζουμε ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι πληροφορίες που δίνετε είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τις εξατομικευμένες μας υπηρεσίες, δηλαδή για να προχωρήσουμε την παραγγελία σας, να σας επιβεβαιώσουμε την αποστολή χρησιμοποιώντας μόνο το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Η εταιρεία μας επιβεβαιώνει ότι:

  • δέν εμπορεύεται
  • δέν δημοσιοποιεί
  • δέν αποκαλύπτει
  • δέν πωλεί

καμία πληροφορία ή προσωπικό σας δεδομένο που μοιράζεστε μαζί μας.  Επίσης, η εταιρεία μας δεσμεύεται να ακολουθήσει και ακολουθεί τους νόμους και κανόνες που διέπονται από την Ελληνική Υπηρεσία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Οι πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς:
dsf  αποκτώνται και αντιμετωπίζονται δίκαια και με εμπιστευτικότητα
d  διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς και λόγους που αναφέρονται στην φόρμα εγγραφής
d  είναι σχετικοί,  ικανοποιητικοί και καθόλου υπέρμετροι σχετικά με τον λόγο που έχουν προσκομηθεί
d  είναι ακριβείς και όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι
d  φυλάττονται όχι περισσότερο από το χρόνο που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί η πράξη για την οποία καταχωρήθηκαν
d  φυλάττονται με ασφάλεια
d  δέν μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς την ρητή συγκατάθεση του πελάτου/ενδιαφερόμενου.
Ιδιωτικότητα Πελάτη
Είμαστε υπορχρεωμένοι να διαφυλάττουμε την προσωπική σας ασφάλεια και ιδιωτικότητά σας, είτε αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα είτε απο το πραγματικό κατάστημα.  Όποια πληροφορία συλλέγεται στην εταιρεία μας χρησιμοποιείται για να έχουν νόημα και να αξίζουν οι επισκέψεις σας κάθε φορά που βρίσκεστε στον ιστοχώρο μας . Δέν διαθέτουμε για κανέναν τρίτον τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας και ούτε τις προωθούμε σε εταιρείες "direct marketing"  ή λοιπά ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης αγαθών χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Εγγυόμαστε ότι συλλέγουμε και κρατάμε στα αρχεία μας μόνο την IP address κι αυτό για να μπορεί ο κάθε πελάτης να παραγγέλνει πολλαπλά αντικείμενα κάθε φορά.  Εάν έχετε δώσει τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική αλληλογραφία που θα σας αποστέλεται θα είναι μόνο του ενδιαφέροντός σας. Στην περίπτωση που δέν θέλετε να λαμβάνετε την συγκεκριμένη αλληλογραφία, υπάρχει ο σύνδεσμος διαγραφής από τον κατάλογο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Ασφάλεια
Οι παραγγελίες που γίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς και προστατευόμενες. Χρησιμοποιούμε  SSL (Secure Socket Layering) με κρυπτογράφηση 128 bit για την διασφάλιση των εμπορικών online συναλλαγών και όλων των πληροφοριών που εμπιστεύεστε σε εμάς διαμέσου του Διαδικτύου.  Οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό λογισμικό έτσι ώστε να εξακριβώνεται το εάν έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά.  Επιπλέον ο πελάτης είναι καλυμένος από τους νόμους προστασίας καταναλωτή στην περίπτωση που τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει την πιστωτική/χρεωστική κάρτα χωρίς την έγκριση του νόμιμου φορέα της.
Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας είναι τόσο σίγουρη και ασφαλής μέσω του διαδικτύου όσο και να την χρησιμοποιούσατε στο ίδιο το κατάστημα.  Η χρέωσή της γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος PayCenter της τράπεζας "EFG Eurobank Ergasias". Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας πληκτρολογούνται από εσάς σε σελίδα που φιλοξενείται στον web server της Eurobank και αποστέλλονται στον κεντρικό server της Τράπεζας με σύνδεση που προστατεύεται από το πρωτόκολλο SSL. Στη συνέχεια, ο server της Eurobank εγκρίνει ή απορρίπτει τη συναλλαγή και το αποτέλεσμα εμφανίζεται πίσω στις σελίδες του warmhousedeco.com.  Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δέν αποθηκεύονται πουθενά, και δέν αποστέλλονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας, στο server όπου φιλοξενείται η ιστοσελίδα μας.

Συνέπειες από δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να καλύψει την ευθύνη σας προς την Τράπεζα που έχει εκδώσει τις πιστωτικές σας κάρτες (στο ποσό που προκύπτει από τη σύμβαση για την έκδοση της πιστωτικής σας κάρτας), σε περίπτωση που γίνει χρήση αυτής από μή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας). Η ευθύνη αυτή καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις που η μή εξουδιοδοτημένη ή δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για αγορές στην ιστοσελίδα μας δεν οφείλεται σε δικό σας σφάλμα ή αμέλεια. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της Τράπεζάς σας, ώστε να ακυρωθεί η πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα επαναπιστωθούν ή θα σας επιστραφούν.
Μέρος της πολιτικής μας είναι να  προστατευόμαστε από δόλιες χρήσεις πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, για αυτό και επανεξετάζουμε με τυχαία συχνότητα τις παραγγελίες.  Ενίοτε θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε ένα αντίγραφο του τελευταίου σας λογαριασμού πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για τις παραγγελίες σας. Ο μόνος λόγος που θα ενδιαφερθούμε για τον παρόν έγγραφο είναι για να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες που ήδη έχετε δώσει κατά την παραγγελία σας, όπως για παράδειγμα την διεύθυνση που χρεώνονται τα στοιχεία, το ονοματεπώνυμο του κατόχου. Οι υπόλοιπες πληροφορίες κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας δέν μας ενδιαφέρουν, καλό πάντως είναι να καλύπτονται.
Νομικό πλαίσιο και ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην εταιρεία μας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.